Erve Solms

Oirschot - Oirschot
Actueel aanbod

€ 220.000,- tot € 650.000,-

Over dit project

Aan de Koestraat in het centrum van Oirschot staat het voormalige stadspaleis ‘Hof van Solms’, in dit nieuwbouwplan omgedoopt tot 'Huys Solms'. Op het achterterrein van dit monumentale pand, gelegen aan de Heistraat is ruimte voor nieuwbouw, genaamd 'Erve Solms'.

Op Erve Solms worden 13 nieuwbouw gezinswoningen en 22 appartementen gerealiseerd, in verschillende prijscategorieën: sociale en middeldure appartementen, hoek- en tussenwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Zowel voor gezinnen als starters op de markt. Je woont hier in een comfortabele nieuwbouwwoning, gasloos, duurzaam en volledig toekomstbestendig. En dat midden in het historische dorpshart van Oirschot.

Op Erve Solms komen twee werelden samen. Deze plek is namelijk de schakel tussen het historische dorpscentrum en de wat meer industriële bebouwing aan het Wilhelminakanaal. Om deze twee werelden aan elkaar te koppelen, is er gekozen voor twee verschillende architectonische stijlen die wel familie van elkaar zijn. Resultaat, een karaktervolle architectuur met een industrieel tintje. De perfecte combinatie tussen oud en nieuw en een plek waar iedereen zich direct thuis voelt.

De woningen in het monumentale Huys Solms zijn nog in ontwikkeling en worden op een later moment in verkoop gebracht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Erve Solms
Woningen
0 van 8 beschikbaar
Prijs
€ 220.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oirschot.

Aanmelden